Kuinka käyttää Android-älypuhelinta GPS Tracker -laitteena?

Kuinka käyttää Android-älypuhelinta GPS Tracker -laitteena?

Olemme jo jakaneet joitakin oppaita kadonneiden tai varastettujen Android-älypuhelinten palauttamisesta. Voit paikantaa Android-älypuhelimesi nopeasti, jos siinä on GPS-toiminto käytössä.

Kun GPS on käytössä, voit käyttää mitä tahansa sijainninseurantasovellusta kadonneen tai varastetun älypuhelimesi jäljittämiseen. Voit jopa tehdä Android-älypuhelimesta GPS-paikannuslaitteen GPS-sovellusten avulla.

Android-puhelimen muuttaminen GPS-paikantimeksi voi hyödyttää sinua monin tavoin. Ensinnäkin sinun ei tarvitse ostaa erityistä GPS-paikannuslaitetta, ja toiseksi voit käyttää sitä läheistesi jäljittämiseen ilmaiseksi. Näiden kahden tavoin Androidin käyttämisestä GPS-seurantalaitteena on monia muitakin etuja.

Vaiheet käyttää Android-laitteen GPS Tracker laite

Vaikka Android-älypuhelin ei voi täysin korvata erityistä GPS-paikannuslaitetta, se hoitaa silti tehtävänsä. Jos siis haluat käyttää Android-puhelinta GPS-seurantalaitteena, olet päätynyt oikealle sivulle. Alla on kerrottu helpoin tapa käyttää Androidia GPS-seurantalaitteena. Aloitetaanpa.

Käytä Android-puhelinta GPS-seurantalaitteena

Tässä menetelmässä käytämme Androidin sisäänrakennettua Etsi laitteeni -ominaisuutta käyttääksemme laitettamme GPS-seurantalaitteena.

  1. Avaa ensin Android-laitteesi Asetukset-sovellus. Selaa Asetukset-sovelluksessa alaspäin ja napauta kohtaa Salasanat ja turvallisuus.
  2. Napauta Salasanat ja turvallisuus -näytössä kohtaa Järjestelmän turvallisuus. Napauta Järjestelmän turvallisuus -näytössä Etsi laitteeni -vaihtoehtoa.
  3. Ota Find My Device (Etsi laitteeni) -näytössä käyttöön Use Find My Device (Käytä Etsi laitteeni) -vaihtoehto. Kun se on tehty, vedä ilmoitussuljin alas ja aktivoi GPS- tai Sijainti-ominaisuus.

Kuinka seurata Android-laitettasi?

Kun olet ottanut Androidissa käyttöön Etsi laitteeni -toiminnon, sinun on annettava älypuhelin henkilölle, jota haluat seurata. Se toimii nyt GPS-paikannuslaitteena ja ilmoittaa sinulle reaaliaikaisen sijainnin siitä, mihin se on sijoitettu.

  1. Avaa ensin tietokoneen verkkoselain ja käy tällä verkkosivulla. Kirjaudu seuraavaksi sisään Google-tililläsi.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, valitse laite, jota haluat seurata. Näet puhelimen sijainnin kartalla.
  3. Google Find My Device Dashboard näyttää myös yhdistetyn WiFi-verkon, akun prosenttiosuuden ja paljon muuta.

Siinä kaikki! Voit käyttää Android-puhelintasi GPS-seurantalaitteena.

Seuraa Androidia kolmannen osapuolen sovelluksilla

Jos et ole tyytyväinen Googlen Find My Device -palveluun, voit käyttää Android-laitettasi GPS-seurantalaitteena muiden sijainninseurantasovellusten avulla.

Kolmannen osapuolen GPS-seurantasovellukset voivat kertoa älypuhelimesi tarkan sijainnin. Näin ollen voit käyttää niitä myös Android-laitteesi jäljittämiseen. Sinun tarvitsee vain asentaa GPS-seurantasovellus tai Family Locator -sovellus Android-laitteeseen, jonka haluat muuttaa GPS-seurantalaitteeksi.

Kun olet asentanut sovelluksen, sinun on otettava se käyttöön ja käytettävä toista puhelinta sijainnin jäljittämiseen. Olemme jo jakaneet luettelon parhaista Etsi puhelimeni -sovelluksista Androidille. Voit käyttää mitä tahansa artikkelissa lueteltua sovellusta muuttaaksesi puhelimesi GPS-paikantimeksi.

Vaikka voit käyttää Android-puhelintasi GPS-seurantalaitteena, älypuhelin ei koskaan voita erityistä GPS-seurantalaitetta. Erityiset GPS-seurantalaitteet olivat kannettavia ja niitä pidettiin enimmäkseen vakoiluvehkeinä. Tässä oppaassa on siis kyse Androidin käyttämisestä GPS-seurantalaitteena. Jos sinulla on epäilyksiä tai tarvitset apua, kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *